Bijeenkomsten

Een middel voor de verspreiding van de liefde voor én kennis over de goud- en zilversmidsnijverheid in Utrecht is het organiseren van bijeenkomsten voor donateurs en kunstliefhebbers. Recente uitingen van de stichting waren:

  • Workshop wasmodeleren Workshop wasmodelerenTijdens de expositie Ring Please organiseert Sieraden van Utrecht tweemaal een workshop wasmodelleren.
  • Wandeling langs Utrechtse goud- en zilvernijverheid Wandeling langs Utrechtse goud- en zilvernijverheidZondagochtend 14 april liep een groep van zeven belangstellende wederom de stadswandeling langs een aantal historische plaatsen uit de Utrechtse goud- en zilvernijverheid.
  • Bezoek Münster Domschat Bezoek Münster DomschatSieraden van Utrecht bracht met donateurs en lezers van de nieuwsbrief een bezoek aan de tentoonstelling onder leiding van oud-conservator Casper Staal.
  • Voel- en beleefdag voor blinden Voel- en beleefdag voor blinden
    Op uitnodiging van Zilverkamer Zeist en Stichting KUBES leverde Sieraden van Utrecht een bijdrage aan een voel- en beleefdag voor blinden en slechtzienden op zaterdag 15 december bij Bartimeus in Zeist.
Lees het hele archief]