logo_SvU
Beste [subscriber:firstname | default:lezer],

Langzaam maar zeker zijn begint het culturele leven weer enigszins op gang te komen. Stichting Sieraden van Utrecht is achter de schermen druk bezig plannen te smeden voor dit najaar en voor 2022. Hopelijk kunnen we dan weer helemaal los gaan. Ondertussen kunt u via deze nieuwsbrief kennisnemen van het jaarverslag over 2020. Hooewel er weinig mogelijk was, heeft Sieraden van Utrecht in 2020 toch nog drie evenementen weten te organiseren en is er veel tijd gestoken in de Facebook-pagina.
Tot slot wijzen we u op de agenda op onze website, waar Utrechtse goud- en zilversmeden hun activiteiten, zoals tentoonstellingen en aanwezigheid op (kunst)beurzen met ons delen.

Groeten Karin, Maja, Janjaap, Ronald en Robean.

papier ZILVER staal

Van 8 tot en met 20 juni 2021 organiseerde Sieraden van Utrecht in Galerie Niek Waterbolk in Utrecht een expositie met werk van twee Utrechtse goudsmeden met een tweede kunsttalent

Read more
papier ZILVER staal

Jaarverslag 2020

Met gepaste trots publiceren we het vierde jaarverslag en de vierde jaarrekening van de stichting.

Read more
Jaarverslag2020

Agenda

Op de hoogte blijven van sieradententoonstellingen in Utrecht of met werk van Utrechtse goud- en zilversmeden? Bezoek dan de agenda op onze website of onze Facebook-pagina.
Stichting Sieraden van Utrecht brengt het werk van de goud- en zilversmidsambacht in de gemeente Utrecht onder de aandacht van een breed publiek met als doel steun te werven voor een ambacht in de verdrukking.
Onderschrijft u de doelstellingen van Stichting Sieraden van Utrecht en wilt u helpen deze in stand te houden en uit te bouwen, word dan donateur. Dat kan al vanaf € 35 per jaar.