Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

mrt 2018

Bloemenexpositie Aalsmeer

30 mrt - 20 mei
Gallerie Sous-Terre, Kudelstaartseweg 1
Aalsmeer, 1431 GA Nederland

Deze zomer opent Galerie Sous-Terre op locatie Aalsmeer het Flower Art Museum. Hier op vooruitlopend worden in een tijdelijke expositie werken uit uiteenlopende kunstdisciplines getoond rondom het thema bloemen. Van de Utrechtse goudsmid Maja Houtman zijn in de tentoonstelling bloemsieraden te zien die zij in het afgelopen jaar heeft gemaakt. Zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak.

Meer weten »

apr 2018

Utrechtse Smeden Borrel

13 apr : 19:30 - 22:00
Besloten bijeenkomst Utrecht, Nederland

De Utrechtse Smeden Borrel is een besloten netwerkbijeenkomst voor Utrechtse goud- en zilversmeden. Voor nadere informatie kan men het contactformulier gebruiken.

Meer weten »

Ontwerpsalon 2018

22 apr - 23 apr
Vechtclub XL, Europalaan 2
Utrecht, Nederland

De ontwerpers uit Vechtclub XL gooien hun deuren open, een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen en nieuwe ontwerpen te ontdekken. Deelnemende Utrechtse goudsmeden zijn Karin Wichers en Atelier August Elisabeth. Een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen en de mensen te ontmoeten die al het moois creëren. zondag 22 april: 11.00 - 17.00 uur maandag 23 april: 10:00 - 16:00 uur

Meer weten »

Artists in Action

22 apr : 13:00 - 18:00
Ateliers op Dreef, Califoniëdreef 39
Utrecht, 3565 BK Nederland

Tijdens Artists in Action tonen acht kunstenaars in hun ateliers in Overvecht werk op locatie. Onder hen Anneke Schollaardt met sieraden. Er is koffie en thee en voldoende parkeergelegenheid.

Meer weten »

Excursie SIERADEN – makers & dragers

29 apr : 12:45 - 15:30
Museum Volkenkunde, Steenstraat 1
Leiden, 2312 BS Nederland

Stichting Sieraden van Utrecht organiseert voor de donateurs en lezers van de nieuwsbrief een excursie naar de tentoonstelling SIERADEN - makers & dragers in Museum Volkenkunde in Leiden Wie met de trein reist vanaf Utrecht en samen met anderen wil reizen, neemt de trein die vertrekt om 11:25 uur. Aanmelden kan via info@sieradenvanutrecht.nl.

Meer weten »

mei 2018

Schatten in de Botanische Tuinen Utrecht

10 mei - 27 mei
Botanische Tuinen Utrecht, Budapestlaan 17
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Het beste uit Utrechtse goudsmidsateliers is te vinden in de expositie Schatten in de Botanische Tuinen Utrecht. De tentoonstelling toont ruim 60 sieraden die Utrechtse goud- en zilversmeden speciaal voor de tentoonstelling maakten. Gedurende drie weken is de subtropische kas het podium voor ringen, colliers, oorhangers en andere sieraden, die de weerslag vormen van het thema 'Botanic Guardians'. Kortom, alle reden voor een tuinbezoek. Bekijk de flyer. Meer informatie op de website van het evenement.

Meer weten »

Nationale Zilverdag 2018

21 mei
Schoonhoven, Dam
Schoonhoven, Nederland

Tweede Pinksterdag vindt traditiegetrouw de Nationale Zilverdag plaats in Schoonhoven. Ook dit jaar zijn hier weer Utrechtse goud- en zilversmeden te vinden, zoals de emailleur Leen Loffeld, die met zijn stand op het Doelenplein staat: het plein Innovatieve sieraden.

Meer weten »

Tuindagen in Slot Zuylen

27 mei : 11:00 - 17:00
Slot Zuylen, Toernooiveld 1
Oud Zuilen, 3611 AS

Tijdens de Tuindagen in Slot Zuylen heeft Ronald Kuijer van EdelStijl in het kasteel een expositie met zijn werk.

Meer weten »

jun 2018

Utrechtse Smeden Borrel

15 jun : 20:00 - 22:00
Besloten bijeenkomst Utrecht, Nederland

De Utrechtse Smeden Borrel is een besloten netwerkbijeenkomst voor Utrechtse goud- en zilversmeden. De locatie is bekend gemaakt aan genodigden. Voor nadere informatie of een uitnodiging kan men het contactformulier gebruiken.

Meer weten »

jul 2018

Excursie naar Kwab in het Rijksmuseum

29 jul : 12:15 - 17:00
Rijksmuseum, Museumstraat 1
Amsterdam, Nederland

Van 30 juni tot en met 16 september 2018 toont het Rijksmuseum in ruim honderd kunstwerken de hoogtepunten van dit ‘Dutch Design’ van de Gouden Eeuw in de tentoonstelling “KWAB – Design in de eeuw van Rembrandt”. De tentoonstelling besteedt uitgebreid aandacht aan de kwabstijl: de belangrijkste en meest sensationele bijdrage die Nederland heeft geleverd aan de ontwikkeling van de interieurkunst in Europa. Het was de uit Utrecht afkomstige zilversmid Paulus van Vianen die met deze stijl begon en zijn…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen