Nieuwsbrief

maart 2017

Met deze nieuwsbrief plaatst Stichting Sieraden van Utrecht twee oproepen en ontvouwt ze plannen voor nieuwe activiteiten. Meer informatie over de stichting en haar doelstelling is te vinden op de website.

---

Sieraden in de Kunstuitleen 2017

In samenwerking met Kunstuitleen Utrecht organiseert Stichting Sieraden van Utrecht een project om een verbinding tot stand te brengen tussen edelsmeden en beeldende kunst. Utrechtse goud- en zilversmeden worden aangespoord een sieraad of object te vervaardigen geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie van de kunstuitleen. Dit kan uiteenlopen van het tijdelijk lenen van het kunstwerk en dat dagelijks bewonderen, …
Meer lezen.

---

New Smiths Under the Dome

Ben je een beginnende goud- of zilversmid en wil je kans maken je werk aan duizenden bezoekers te tonen tijdens de Nationale Zilverdag in Schoonhoven op Tweede Pinksterdag? Lees dan verder, want aan drie beginnende edelsmeden stelt Stichting Sieraden van Utrecht kosteloos een gemeenschappelijke stand ter beschikking. De uitverkorenen zullen de stand naar eigen welbevinden mogen inrichten, waarbij zij alleen …
Meer lezen.

---

Jouw sieraad op de website

Stichting Sieraden van Utrecht wil het platform zijn van alle goud- en zilversmeden in de stad. Bij voldoende belangstelling willen we hun naam en werk met een hyperlink opnemen op de website. Aanvankelijk zal opname alleen bestaan uit een afbeelding met een verwijzing naar een website of contactgegevens, maar mogelijk wordt dit in de toekomst verder uitgebouwd. Woon of werk je als edelsmid in Utrecht en heb je interesse, neem dan contact op via het contactformulier.

---

Ondersteuning van ideeën

Heb je als Utrechtse goud- of zilversmid een goed idee waarmee je jouw ambacht en dat van je collega's naar een hoger niveau kunt tillen, dan kan Stichting Sieraden van Utrecht je wellicht helpen bij de realisatie van je plan. Dit kan zijn door het leggen van contacten, het bieden van organisatorische ondersteuning of met een financiële bijdrage. Neem hiervoor contact op met een van de bestuursleden of gebruik het contactformulier.

---

Donateur worden

Sieraden van Utrecht is voor haar financiering afhankelijk van giften, sponsoring en subsidies. Bijdragen van donateurs stellen de stichting in staat de Utrechtse edelsmeden een podium te verschaffen. Word daarom donateur en blijf op de hoogte van onze activiteiten. Daarmee steun je de instandhouding van een kostbaar ambacht. Wie vóór 1 juni donateur wordt, ontvangt een gratis exemplaar van de wandelgids Van Gevelsteen tot Edelsteen.
Meer en aanmelden...

---

Promotiemateriaal

Wil je Sieraden van Utrecht onder de aandacht brengen van anderen, vraag dan een pakje folders of ansichtkaarten aan via het contactformulier. Daarnaast staat het je natuurlijk vrij deze nieuwsbrief door te sturen (tip: verwijder dan onderstaande links waarmee je jouw abonnement beheert).

---