Beste nieuwsbrieflezer,

Met gepaste trots sturen wij u onze nieuwe nieuwsbrief. U vindt hierin de aankondiging voor een workshop, informatie over de tentoonstelling Designed by Nature en een verslag van een geslaagde samenwerking met Gastheerschap & Cultuur.

---

Workshop

Een sieraad modelleren in was

Zaterdag 10 november organiseert Sieraden van Utrecht een workshop wasmodelleren onder leiding van Maja Houtman en Karin Wichers. Deze workshop is voor iedereen die het leuk vindt om één dag creatief te zijn met was. Enige voorkennis of praktijkervaring met goudsmeden is niet noodzakelijk.

Meer lezen.

---

Tentoonstelling

Utrechts werk in Designed by Nature

Designed by Nature

De tentoonstelling Designed by Nature in het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven bevat werk van Utrechte goud- en zilversmeden.

Meer lezen.

---

Verslag

Gastheerschap & Cultuur

Zondag 14 oktober organiseerden Gastheerschap & Cultuur en Sieraden van Utrecht een geslaagd evenement langs zes locaties waar Utrechtse edelsmeden klaar stonden om iets te vertellen over hun vak en de locatie.

Meer lezen.

---

Donateur worden heeft voordelen

In de gemeente Utrecht houden ruim 100 goud- en zilversmeden een kostbaar ambacht in stand. Een ambacht dat uitsluitend kan blijven voortleven zolang kunstliefhebbers, verzamelaars en anderen de handgemaakte sieraden en voorwerpen verkiezen boven het machinaal vervaardigde massaproduct.
Sieraden van Utrecht stelt Utrechtse goud- en zilversmeden in de gelegenheid te stellen zich te presenteren door:
- het organiseren van bijeenkomsten;
- het organiseren van exposities;
- het uitgeven van publicaties.
Nieuwsbrieflezers worden van harte uitgenodigd het edelsmidsambacht een handje te helpen. Dit kan door onze website te bezoeken en zich aan te melden als donateur.
Vanzelfsprekend hebben donateurs een streepje voor: zij ontvangen als eerste uitnodigingen voor bijeenkomsten en exposities en korting op activiteiten.

---